Školské tašky
a školské potreby

Ako si doma vyrobiť účinnú dezinfekciu

Ako si doma vyrobiť účinnú dezinfekciu

Vzhľadom na šíriace sa vírusové ochorenia COVID-19 vám prinášame krátky prehľad ako sa môžeme pred ochoreniami tohto typu chrániť. Prvým a najdôležitejším krokom je prevencia. 

Pred zápisom do 1. ročníka základnej školy

Pred zápisom do 1. ročníka základnej školy

Schopnosti a zručnosti budúceho prváka pred nástupom do 1. ročníka základnej školy sa preverujú na zápise. Tie sa konajú spravidla od začiatku do konca apríla, v závislosti od jednotlivých školských zariadení. Názory psychológov a taktiež väčšiny učiteliek prvého ročníka sa zhodujú vo fakte, že dieťa je vhodné na tento deň postupne, no nenásilne pripravovať. Základné tipy pre hladký priebeh zápisu do školy vám prinášame v nasledujúcom blogu:

Vytvorte si s deťmi správnu rutinu domácej úlohy

Vytvorte si s deťmi správnu rutinu domácej úlohy

Škola je už v plnom prúde. Nepotrvalo dlho, kým vaše deti vhupli do nového školského roka a začali nosiť domov domáce úlohy. Ako k nim však pristupovať? Posledná vec, na ktorú majú deti chuť po príchode domov, je robenie si domácej úlohy. Je však dôležité vytvoriť si správnu rutinu alebo plán, kedy sa do nej pustiť, aby ste zabezpečili, že úlohy budú naozaj spravené.

Ako vybrať tie správne pastelky?

Ako vybrať tie správne pastelky?

Dnešný trh ponúka nekonečne veľa možností vo výbere kancelárskych potrieb, obzvlášť pasteliek. Môže sa však stať, že vyberieme krehké, lámavé, ťažko uchopiteľné ceruzky, ktoré sa ukážu ako nesprávna voľba. Preto vám teraz poskytneme pár rád, ako vybrať tie správne.

Nápady na zdravé a chutné desiaty pre vaše detičky

Nápady na zdravé a chutné desiaty pre vaše detičky

Mnoho rodičov v prípade raňajok svojho dieťaťa zápasí s častým problémom. Objavujú v školskej taške nedojedenú alebo dokonca nedotknutú desiatu. Ak sa to stáva aj u vás, vyskúšajte naše zdravé tipy na desiaty, ktoré bude vaša ratolesť zbožňovať.

3 tipy, ako na poriadok v detskej izbe a škole

3 tipy, ako na poriadok v detskej izbe a škole

Zrejme každý rodič túži po tom, aby jeho dieťa bolo zorganizované a malo vo svojich veciach systém. Ako však dieťa k tomu viesť? Vydajte sa s nami našimi tipmi pre väčší poriadok, ktorý si dieťa udrží.

Prečo zvoliť práve zdravé fľaše?

Prečo zvoliť práve zdravé fľaše?

Ako rodičia chcete dať deťom to najlepšie. Venujete pozornosť tomu, čo cez deň robia, staráte sa o ich každodennú rutinu, zdravú výživu a takisto by ste mali prihliadať aj na to, z čoho ju konzumujú. Najmä ak ide o tekutú stravu. Aký typ fľaše je bezpečný pre konzumáciu sladkých vôd a tekutín?

Nápady na servítkovú techniku

Nápady na servítkovú techniku

DIY nápady na servítkovú techniku! 

Prihlásťe sa na odber pre mimoriadne zľavy, novinky a akcie

NewsletterZískajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Kliknutím na odkaz zároveň prehlasujete, že ak máte menej ako 16 rokov, tak ste požiadal/a svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním vašich osobných údajov. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.