Školské tašky
a školské potreby

Rozvrh pre deti

Rozvrh pre deti

Milé mamičky, mesiac pred školským rokom je naozaj náročný. Nákup školských tašiek, desiatových boxov a veľa ďalších potrieb podľa zoznamu pani učiteliek nie je ľahký.

Máme pre vás darček

Rozvrh hodín v piatich rôznych šablónach si stiahnete:

 

Pred školským rokom máme pre vás zľavu 10 %. Stačí odoberať  náš newsletter alebo sledovať príspevky našich bloggeriek.

 

 

 

 

 

 

 

Ako sa rodič môže pripraviť na školu v prírode?

Ako sa rodič môže pripraviť na školu v prírode?

Škola v prírode patrí z hľadiska bezpečnosti a ochrany zdravia detí i zúčastnených dospelých k náročným aktivitám. Ako sa rodič vie pripraviť na školu v prírode?

Pre mamičky plánovacky

Pre mamičky plánovacky

Pre všetky mamičky máme darček v podobe plánovača na chladničku. Majú deti svoj harmonogram? Ešte nie? Je na čase si naplánovať aktivity na víkend. Alebo len potrebujete nový kreatívny plánovač v kuchyni.
Vianočné aktivity pre deti. Vymaľovánky a vianočné hry

Vianočné aktivity pre deti. Vymaľovánky a vianočné hry

Každý z nás miluje vianoce. Deti ešte viac. Tešia sa na medovníky, sneh, a rôzne aktivity. Aké hry sú pre ne vhodné počas pandémie? Viete zabezpečiť, aby sa vaše deti nenudili?

Ako s deťmi tráviť jeseň?

Ako s deťmi tráviť jeseň?

Zložitá otázka pre každého nového rodiča. Nový rok, nové aktivity a dieťa má vlastné záľuby a koníčky. Už neplatí veta ,,ja v tvojom veku“ a vy si musíte nájsť aktivity, ktoré potešia vás, no aj vaše znudené drobča. Čo zaručene nesklame?
Ako vybrať správnu školskú tašku pre budúcich prvákov? 

Ako vybrať správnu školskú tašku pre budúcich prvákov? 

Naša firma už viac ako 13 rokov predáva školské tašky, batohy a príslušenstvo. Ing. Adrienn Csenger, naša expertka na školské tašky, vám pripravila jej najcennejšie rady pri výbere PRVEJ školskej tašky do školy. 
Školké tašky BELMIL - Rodinná firma s 50-ročnou tradíciou

Školké tašky BELMIL - Rodinná firma s 50-ročnou tradíciou

Rodinná firma s 50-ročnou tradíciou: Žaneta navrhuje dizajny, Timea riadi obchod, rodičia dohliadajú na výrobu. Nosí ich tašku aj vaše dieťa?

Začínali s výrobou kožených tašiek, ale nové príležitosti ich zaviedli do výroby školských tašiek. Rodičia riadia výrobu, ale dcéry prinášajú do firmy kreativitu a udržujú jej obchodného ducha. Kým Žaneta navrhuje dizajny, Timea sa stretáva s klientmi. Je to už 15 rokov, čo sa táto srbská firma venuje čoraz náročnejším potrebám rodičov a ich detí. Pozrime sa spolu na to, prečo sú ich školské tašky po celej Európe také obľúbené.

Kreatívne aktivity a šablóny pre deti na stiahnutie

Kreatívne aktivity a šablóny pre deti na stiahnutie

Už si neviete vymyslieť stále nové a nové aktivity pre vaše dietičky? Uľahčili sme vašu prácu, aspoň na krátku dobu smiley

Spoločnosť STABILO v spolupráci s umelcami vytvorili krásnu kolekciu omaľovánok a iných "craft sheets". 

List Ježiškovi na stiahnutie

List Ježiškovi na stiahnutie

Milé Mamičky!

Pripravili sme pre vás na stihnutie "List Ježiškovi", ktorý je jedinečný a ozdobený s akvarelom jednej šikovnej grafičky. Stačí si stiahnuť a vytlačiť. Hotový list môžete dať starým rodičom, známim alebo kamarátom. 

Denný režim školákov v domácom prostredí

Denný režim školákov v domácom prostredí

Zatvorenie škôl nastolilo v každej jednej rodine úplne novú situáciu, v určitom zmysle slova môžeme povedať aj výzvu. V každej z rodín totiž s určitosťou zaznela otázka – Čo s deťmi? Situácia je o to komplikovanejšia, že ich stráženie v súčasnosti nie je bezpečné a odporúčané zveriť starým rodičom, nakoľko seniori sú  v súvislosti so šíriacim sa vírusovým ochorením COVID-19 práve tou najzraniteľnejšou skupinou.

Prihlásťe sa na odber pre mimoriadne zľavy, novinky a akcie

NewsletterZískajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Kliknutím na odkaz zároveň prehlasujete, že ak máte menej ako 16 rokov, tak ste požiadal/a svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním vašich osobných údajov. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.